Dag Lovina, hallo Sanur...

12 juli 2013 - Sanur, Indonesië

Met pijn in ons hart laten we Lovina achter ons, wat hebben we daar een mooie tijd gehad, om nooit te vergeten.

Vanochtend was het strak blauw en hebben we nog heerlijk gezwommen en nog van een overheerlijk ontbijt genoten. Om 11 uur werden we opgehaald door onze chauffeur August die ons naar Sanur zou brengen. August hebben we eerder gehad deze week als chauffeur en de meiden wilden heel graag dat August ons terug zou brengen naar Sanur, omdat hij zo lief lachte :-). Wat een schat van een jonge is hij. August zorgde ervoor dat de lange rit een gezellige rit werd, hij kon mooie verhalen vertellen en stopte op mooie plekken onderweg o.a. de enigste Boeddhistische tempel van Bali, daarna de hotsprings, de waterval van Munduk en op een aantal prachtige uitzicht punten.

Onderweg sloeg het weer om en heeft het bijna de hele weg geregend. Rond half 6 zijn we aangekomen in Sanur, waar de zon weer heerlijk scheen en waar we weer terug in de drukte arriveerde na de rust van de afgelopen week in Lovina.

Bas en Feline zijn nog lekker gaan zwemmen, Rachell gerommeld en ik heb mij heerlijk laten masseren :-).

Met z'n vieren hebben we de dag heerlijk afgesloten met een Balinese maaltijd in een favoriet restaurant van ons en een lekkere latte machiatte bij de Starbucks.

Nu lekker slapen, na een lange reis vandaag.

P.S. inmiddels heb ik rond de 92 muggenbulten, grrr....

Maak je reisblog advertentievrij
Ontdek de voordelen van Reislogger Plus.
reislogger.nl/upgrade

1. Shirley:
    13 juli 2013
    Jeetje, wat een afstanden moet je afleggen om van de ene plaats naar de andere te rijden, maar het is natuurlijk ook genieten van het uitzicht onderweg! Jammer weer van de regen, maar ja, je zit toch droog in de auto :-)
    Die spiertjes van jou moeten nu wel lekker soepel aanvoelen na al die massages hihi, lekker hoor! Ben heel benieuwd wat Sanur jullie gaat brengen!! X
  2. Shirley:
    13 juli 2013
    oja, niet krabben hoor aan die muggenbulten hehe! Arme jij......