Kuta

13 juli 2013 - Kuta, Indonesië

Weer een heerlijk zonnig dagje achter de rug. Bas en ik zijn de dag gestart bij een massage salon voor een heerlijke Balinese body massage. Na het ontbijt zijn we om 10.30u naar Kuta gegaan. Eerst daar naar het strand geweest, een wereldwijd bekende plek voor vele surfers, vanwege de hoge golfen. De meiden hebben heerlijk in de branding over de golven gesprongen. Toen was het natuurlijk weer tijd voor een lekkere lunch met sateetjes (krijgen er geen genoeg van). Daarna zijn we gaan slenteren door de velen winkels in Kuta.

Rozig van een dagje strand en winkelen, gaan we zo naar bed, de meiden slapen al lekker. Nog even de rugzak inpakken, want morgen vertrekken we naar de Gili's (Gili Trawangan). De wekker staat om 6.15u, om 7uur worden we namelijk opgehaald om naar Padang Bai te rijden, daar zal onze boot vertrekken rond 9.30 u. Aankomst tijd op Gili Trawangan zal rond 11 uur zijn.

Waarschijnlijk hebben we daar geen wifi en zal ik jullie dinsdag de 16de pas kunnen vertellen hoe Gili Trawangan was, dan zijn we weer terug in Sanur.

De weersverwachting zien er ieder geval weer beter uit :-).

Tot snel!!! xxx

1. Peter & Audrey:
    13 juli 2013
    Nog steeds lees ik jullie belevenissen met veel plezier....... Wat een prachtig foto's maken jullie!
    Dat word binnenkort onder het genot van een drankje een avondje foto's kijken, gezellig!:)
    Veel plezier op de gili's en we kijken uit naar de volgende foto's
    Dikke kus voor jullie! X
  2. Mam:
    13 juli 2013
    Wat genieten we toch mee van jullie mooie reis, iedere avond
    kijken we weer uit naar de foto's en verhalen.
    Goede reis morgen en veel plezier op Gili Trawangan. We kunnen bijna niet wachten tot de 16e.
    Liefs voor jullie!
  3. Annemijn:
    Hi liefje,

Wat leuk dat je morgen naar huis belt! Ben zo benieuwd hoe het met je gaat. Wij kijken met plezier naar de foto's en lezen graag je verhaaltjes. Nog 1 weekje genieten en dan zit het er al weer op, wat gaat dat snel hè!?

Wij <3 van je! Kusjes van ons
  4. Carola:
    14 juli 2013
    Ik kijk iedere dag even naar jullie verhaaltjes en belevenissen! Wat zijn jullie met een mooie reis bezig! Eentje om nooit meer te vergeten! Leuk hoor! Ik kan maar niet genoeg zeggen; GENIETEN!!!
    Maar zo te zien doen jullie dat wel!
    Dag lieverds, veel plezier nog!! Liefs van; Jaime, Carola, Jordan en Vallette! Xxx