Regen, regen en nog eens regen!

11 juli 2013 - Lovina, Indonesië

De vakantie is echt super gaaf! Het is heel leuk hier in Lovina we hebben een groot huis en een zwembad en 2 lieve meisjes die voor ons koken en schoonmaken.  We hebben hier nog niet veel gedaan. De dag bestaat eigenlijk uit: beetje zwemmen, beetje lezen, beetje tekenen, beetje kaarten en chillen bij de witte bankjes.  Of terwijl niet heel veel dus.  Vrijdag  worden we na het ontbijt opgehaald door onze chauffeur Als we terug zijn in Sanur blijven we daar nog 2 nachtjes slapen en dan vertrekken we naar de Gili’s, waar we gaan snorkelen.

Groetjes Rachell

Hallo ik ben het weer Feline

En we zijn in lovina het is lekker weer uuuuuuuuu

Was lekker weer want het is  aan het donderen

En regenen  we hebben een zwembad in de tuin

En een huisje en daar gaan we altijd in als het regend

En we hebben een prinsesenbed die heel mooi is en een badkamer

Die mooi is en  mevrouwen die dingen voor ons doen

Maar ik ga weer weg  DOEI DE GROETEN VAN FELINE

Sinds dat we in Lovina zijn heeft het elke dag wel wat geregend, maar zoals vandaag nog niet. Het regent al de hele dag aan één gesloten. De weersverwachting is voor de komende dagen ook erg slecht. Maandag wordt de slechtste dag dan zitten we op de Gili’s, we hopen erop dat de weersverwachting verkeerd voorspeld zijn en dat we de laatste week toch nog regelmatig het zonnetje mogen zien.

Groetjes Patricia

1. Annemijn:
    Hallo lieve schatje!

Wat jammer van het weer. Maar zo te zien en lezen vermaken jullie je hartstikke goed! En wat hebben Rachell en jij een gaaf bed! Het lijkt wel een sprookjes bed voor 2 prinsesjes. Hier in Nederland was het vandaag ook wat minder maar morgen en overmorgen wordt het weer beter. Ik hoop voor jullie ook!

Kusjes van mama
  2. Mam:
    ha lieve meiden,
    Zo te horen en zien vermaken jullie je daar prima, oma zou wel
    even om een hoekje willen kijken en wat een mooi bed hebben
    jullie, super. en lust je al rijst Feline of nog steeds Felineproof-
    eten? Morgen goede reis terug naar Sanur en nog heel veel
    plezier.

Dikke kus van Oma(Marjo)
  3. Paula:
    Hoi lieverds,

Wat jammer dat jullie zo'n regendag hebben, bij ons is het vandaag ook niet zo mooi als de afgelopen dagen maar vanaf zaterdag wordt het weer echt zomers, hopelijk krijgen jullie ook nog mooie dagen. Wij zien dat de meiden zich toch wel vermaken, en Paricia een mooie gelegenheid om je boek uit te lezen! Kan Bas zich ook een beetje vermaken met de Elseviers?

Hopelijk krijgen wij morgen foto's te zien met een zon.

Veel liefs xxxx
  4. Carola:
    12 juli 2013
    Zo leuk om die verhalen te lezen en foto's van jullie te zien! Wat een mooi land! Ik zie dat jullie je ondanks de regen toch lekker vermaken! Hopelijk komt de zon weer snel terug en verdwijnt de regen! Nog heel veel plezier! Xxx
  5. Shirley:
    13 juli 2013
    Hè wat jammer van die regen, een dagje regen is niet erg, maar het moet niet een hele week zo blijven, duimen voor mooi weer dus :-)
    En wat een bijzondere ervaringen voor de meiden, dit gaan ze echt nooit meer vergeten, super leuk! xxx