Op bezoek bij Beer in Ierland

10 juni 2014 - Dublin, Ierland

Ierland

Beer is geboren!!! Een zeer goede rede om nu eens een keer naar Dublin te vliegen. Edwin en Lorena wonen nu ruim 2 jaar in Dublin en ik moet mij echt heel erg schamen, ik ben nog niet eerder op bezoek bij hun geweest.

Vandaag zijn mijn moeder en ik het vliegtuig ingestapt vanuit Brussel Zaventem om haar kleinzoon en mijn neefje Beer te bezoeken en uiteraard de papa en mama van Beer. Spannend!

Met een uur vertraging stappen we om half 12 lokale tijd het vliegtuig uit. Ruim een half uur later zie ik daar mijn neefje Beer bij mama Lorena in haar armen liggen. Wat een mooi mannetje is het en met duidelijk de gelijkenissen van beide ouders.

Na kort een bezoek, lopen we richting hotel om in te checken voor de komende drie dagen. Het is ongeveer 10 minuten lopen van het appartement van Edwin vandaan. We leggen onze spullen in ons hotel kamer neer en pakken vrijwel direct de bus naar het centrum.
Het weer is zeer wisselvallig vandaag in Dublin, dus wat doe je dan tussen de buien door? Naar de Starbucks en winkelen natuurlijk :-)!

Vandaag vliegt de tijd voorbij om half 7 hebben we afgesproken om bij Lorena en Edwin te eten. Dus lopen we rond 6 uur op ons gemak naar hun. Ik merk al snel dat Dublin een compacte stad is, de  afstanden zijn klein en bijna is alles op loopafstand.

En dan sta ik oog in oog met Edwin (mijn broertje die in mijn ogen altijd klein is gebleven), die opeens niet meer klein is, er staat nu een hele trotse volwassen vader in de deuropening met zijn zoon in zijn armen, met een smile van oor tot oor, wat is dat ontzettend mooi om te zien. Ik heb opeens een broer :-).

We hebben lekker gegeten, wat bij gekletst en oma heeft veel kunnen kroelen met haar kleinzoon. Morgenavond gaan we weer op bezoek.
Nu liggen we voldaan van een mooie indrukwekkende dag in ons bedje.

Tot morgen! Foto's volgen!